Cég teljes neve: Palomino Reklámstúdió Betéti Társaság

Adószám: 28617729-2-41

Cégjegyzékszám: 01-06-417453

E-mail: info@pallap.hu

Telefonszám: +36 209 443 165

A szerzõdés nyelve: magyar

Kedves Érdeklõdõnk!

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el jelen Általános Szerzõdési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelezõ érvényûnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, késõbbiekben nem kereshetõ vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház mûködésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatban felmerülõ kérdések esetén a megadott elérhetõségeinken állunk rendelkezésére.

Cégünk normál (nem személyre szóló) és egyedi vendégkönyvek és emlékkönyvek, albumok, esküvõi meghívók, díszdobozok, gyûrûpárnák készítését vállalja. A rendelés nem kötött regisztrációhoz! A megtekintett képek illusztrációként szolgálnak egyes részeiben a megrendelés eltérhet.

Az elküldött megrendelések iktatásra kerülnek. A megrendelés feldolgozása folyamatos, így azonnal küldünk visszaigazolást. A rendelés teljesítése a megrendelõlapon kitöltött határidõn belül történik, kivétel vis major esetén. E-mailben a megrendelés elküldését követõen visszaigazolást kap. Amennyiben ez nem érkezik meg Önhöz, kérjük ismételje meg rendelését vagy lépjen velünk kapcsolatba. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történõ teljesítés kizárólag a megrendelõvel történõ egyeztetést követõen kerülhet sor!

Árak

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, termékeinket fóliába, majd buborékfóliás borítékba csomagoljuk, mely költségek nem kerülnek felszámolásra, azonban a szállítás díját nem tartalmazzák!

Szállítási díjak

A termékhez tartozó megrendelõ lapon van feltüntetve. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelõre terheljük. A megrendelt terméket a csomag átvételekor (a megrendeléskor igényelt forma alapján, postai utánvét vagy futár) kell kifizetni, kivétel az átutalásos megrendeléskor vagy személyes átvételkor.

Rendelés menetének ismertetése

A weboldalunkon található termék leírása a fotó mellett jobb oldalon található (méret, kivitelezés), illetve a választási lehetõségeket is feltüntetjük, melyekrõl bõvebben ezekre kattintva olvashat. Megrendelési szándékakor a termék melletti megrendelõ gombra kell kattintani és az ívet kitölteni. Hibásan leadott megrendeléseknél, e-mailen (info@pallap.hu) a visszaigazolásban elküldött rendelésszám feltüntetésével lehet korrigálni. A megrendelt termékek fizetési lehetõségeinek ismertetése, az szállítási lehetõségekkel együtt jelenik meg a termékhez kapcsolódó megrendelõlapon.

Garancia

Termékeinkre teljes körû garanciát biztosítunk.

Elállási jog

A távollévõk között kötött szerzõdésekrõl szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétõl számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerzõdéstõl, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az Õ által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelõen került elõállításra. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetõségeink valamelyikén írásban vagy telefonon. A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza címünkre. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagot cégünknek nem áll módjában átvenni. A termék visszaérkezésétõl számított 30 napon belül a vásárló által megadott helyre a termék vételárát visszatérítjük.

Adatkezelés

A megrendelés során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat cégünk bizalmasan kezeli és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az a Palomino Bt. alvállalkozója (futárszolgálat a rendelés teljesítéséhez). A Palomino Bt. jelen weboldalának böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Palomino Bt. általános szerzõdési feltételeit.

Jelen szerzõdés nyomtatóbarát változatának letöltéséhez és megtekintéséhez kattintson ide: aszf.pdf